Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Qingdao nuofangsheng co Manufaktur machinery., LTD yaiku salah sawijining perusahaan experienced lan kuat mesin kekayon, kang utamané mrodhuksi lan develops mesin sanding, polishing mesin, pinggiran mesin sealing, nglereni Papan weruh, penet kadhemen, assembling mesin, angka kontrol mesin blanking lan kekayon liyane mesin lan peralatan, kang bisa selaras miturut kabutuhan desain customers.Provide, Manufaktur, instalasi, commissioning siji - mungkasi layanan.
Perusahaan Protestan filsafat bisnis "inovasi ngelmu lan teknologi, kualitas-oriented", lan wis menangaké pangenalan pelanggan ing ngarep lan luar negeri dening kabecikan saka kinerja produk stabil lan layanan sawise-sales sampurna.

NEWS

Selection of sanding belt

he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and its physical and...

Selection of sanding belt
he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and ...
How to operate the sander correctly
When the sanding machine is in operation, due to improper operation, the machine will show minor defects, and we need to clean it in time. If...