Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Кингдао nuofangsheng машини за производство ко., Ltd е искусен и моќни производител на дрво машини, кои, главно, произведува и развива брусење машина, машини за полирање, работ запечатување машина, сечење одбор видов, ладно печат, монтажа машина, нумерички бришење машина за контрола и други дрво машини и опрема, која може да се прилагоди според потребите на customers.Provide дизајн, производство, инсталација, пуштање во работа еден - стоп услуга.
Компанијата да се придржува кон деловната филозофија на "научни и технолошки иновации, квалитет ориентиран", и го освои признание на клиенти во земјата и во странство врз основа на стабилни перформанси и внимателен услуга по продажбата.

ВЕСТИ

Selection of sanding belt

he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and its physical and...

Selection of sanding belt
he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and ...
How to operate the sander correctly
When the sanding machine is in operation, due to improper operation, the machine will show minor defects, and we need to clean it in time. If...