Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Qingdao nuofangsheng bashkë makineri prodhuese., LTD është një prodhues me përvojë dhe i fuqishëm e makinerive te perpunimit te drurit, e cila kryesisht prodhon dhe e zhvillon lëmues makine, lustrim makine, buzë nënshkrimin makine, prerja bordit pa, shtypi ftohtë, grumbulluar makine, kontrollit numerik boshatis sepse makine dhe Njoftime të tjera makineri dhe pajisje, të cilat mund të personalizohet sipas nevojave të dizajnit customers.Provide, prodhimin, instalimin, komisioneve one - stop shërbim.
Kompania aderon në filozofinë e biznesit të "risi shkencore dhe teknologjike, me cilësi të orientuar", dhe ka fituar njohjen e konsumatorëve në vend dhe jashtë vendit duke u mbështetur në punën e qëndrueshme e produktit dhe të përsosur pas shitjes shërbimi.

LAJME

Selection of sanding belt

he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and its physical and...

Selection of sanding belt
he structure of sander belt Based on the analysis of material mechanics, the overall mechanical strength of an object is homogeneous, and ...
How to operate the sander correctly
When the sanding machine is in operation, due to improper operation, the machine will show minor defects, and we need to clean it in time. If...